Dintr-o perspectiva tehnica situatia este clara: IOTA este gigantul adormit in crypto spatiu.

Dupa 2 ani de tranzactionare pe o platforma semiautomata YDX, IOta a fost in sfarsit adoptata de prima mare platforma de tranzactionare Bitfinex, la data de 13 Iunie 2017. Capitalizarea dupa intrarea la tranzactionare a fost de 1.65 miliarde USD. La nici 2 luni de la intrarea la tranzactionare avem un pret pentru Miota (1 milion IOTA) de 0.54 USD rezultand o capitalizare de aproximativ 1.5 miliarde USD, cu o cotatie maxima de 0.64 USD per MIOTA, minimul fiind inregistrat acum cateva saptamani la 0.14 USD.

Este oportun sa investesc acum sau ar trebui sa astept sa se clarifice apele in zona Bitcoin – Bitcoin Cash?

Vor mai fi cu siguranta cateva urcusuri si coborasuri de pret probabil pana la sfarsitul lui Septembrie. Totusi trendul general si interesul in cadrul comunitatii crypto si nu numai creste cu repeziciune.

IOTA are o pozitie unica pe piata. Tehnologia este cu adevarat revolutionara si are un avantaj puternic competitiv asupra tehnologiei blockchain pe care se bazeaza majoritatea crypto valutelor.

IOTA est o valuta mama, exact ca Bitcoin, chiar si masa monetara fiind aproape aceeasi. Probabil in decembrie 2017 vom vedea adevaratul potential al Iota de a ajunge in top 3 crypto valute, in acest moment situandu-se pe un onorabil loc 7 din peste 800 de crypto valute.

Cititi ma mult despre IOTA si descoperiti avantajele sale unice: www.iota.org

Averstisment: Acest articol nu reprezinta un sfat pentru investitii. Faceti cercetarea proprie si investiti pe propriul risc.

Credit: Iotaforall

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>