Haideti sa creem valoare de la baza catre varf. Nu de la varf catre baza. Aceasta este esenta a ceea ce trebuie sa se intample in urmatoarele decenii. O schimbare fundamentala se petrece deja in societatea noastra, unde impartasirea bunurilor/cunostintelor se dovedeste a fi calea sustenabila catre viitor.

Dezvoltarea automatizarii si a inteligentei artificiale, vor face in curand ca job-urile noastre sa para demodate. Acesta este un trend care va continua cu siguranta.

Construirea unei comunitati locale si internationale este calea potrivita pentru a avansa in viitor. Nu este doar varianta cea mai potrivita, ci singura sansa de a salva omenirea si planeta pe care traim.

Ce rol are ‘costuri zero’ in acesta ecuatie? Costul bunurilor si serviciilor in urmatoarele decenii se va apropia de zero. Ganditi-va la viitor ca la o retea distribuita, care nu are intermediari, si aduna resursele laolalta, pentru a realiza o imensa retea interoperabila. Toate tranzactiile/miscarile realizate in aceasta reatea vor fi flluide, fara intermediari. Masinile vor duce la bun sfarsit orice sarcina , pe care noi oamenii de chinuiam sa o realizam. Acesta delegare a responsabilitatii va conduce catre noi oportunitati. Una dintre ele va fi imbunatatirea insasi a retelei IoT. Generatiile care vor veni vor extinde aceasta retea si este responsabilitatea noastra sa asiguram o fundatie sigura, in baza careia ei sa continue dezvoltarea.

Va continua …

Credit: Iotaforall

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>